• Hírek
    1.jpg
    Friss hírek
    Ne keress tovább! Válogatott Aion érdekességek, hírek, linkek, ajánlók, leírások – minden egy helyen! Tovább
  • Leírások
    2.jpg
    Játék leírások
    Eredeti Aion leírások, útmutatók magyarra fordítva a hazai játékosok számára. Tovább
  • Szerverek
    3.jpg
    Hazai szerverek
    Magyar szerverekhez csatlakozási útmutató, leírások és a legfrisebb hírek a változásokról. Tovább
  • Képek
    4.jpg
    Képek a játékról
    Több száz kép a játékról, ahol akár a te képeid is megjelenhetnek. Tovább
  • Fórum
    5.jpg
    Aktív fórum
    Aktív fórum lehetőség a hazai játékosok számára. Oszd meg élményeid,véleményeid másokkal itt nálunk. Tovább

Főoldal » 2014 » Június » 25 » Live For Play - 4.5 update
18:32
Live For Play - 4.5 update

A mai naptól kezdve a Live For Play szerveren már 4.5-ös verzió fut. Az új Aethertech kaszt mellett sok más dolog is bekerült a szerverre, mint például új szárnyak, felszerelések, insták, területek. Az eddigi karakterek természetesen megmaradtak. Reméljük mindenki gond nélkül megismerkedhet az új kiegészítő újdonságaival az első magyar Aion 4.5 szerveren. Végezetül itt a nagy bejelentés és egy kis meglepetés az eddigi játékosoknak:

 

Kedves Játékosok! 

Mai nappal a szerverünkre megérkezett a Páncélautó! Ezen alkalomból minden játékos számlájára 500 TOLL Jutalmat írtunk jóvá! 

A szerver új verziója: 4.5 lett! 

Csatlakozni a patchek letöltésével lehet, miután végrehajtottátok a kliens repairt illetve frissítették a klienst! 

A fejlesztések ezután sem állnak meg folyamatosan frissíteni fogjuk a szervert a legfrissebb verzióra! 

Hamarosan egy új nyereményjátékkal is szolgálunk majd nektek!

 

Megtekintések száma: 1615 | Hozzáadta:: Grimasz | Címkék (kulcsszavak): 4.5, Aethertech, Live For Play, aion | Helyezés: 4.3/10
Összes hozzászólás: 4
4 Flash  
0
Hali azt szeretném kérdezni h játszik még valaki a szeron és ha igen akk hányan ???

3 Fray  
0
Én meg már a játékkal kapcsolatos megszámolni sem tudom hány oldalra írtam + a fórumra is azzal kapcsolatban hogy jó lenne ha a játék kliens torrent formájában is elérhető lenne az a mega upload egy nagy 0 megszakad nem fogok oda prémium tagságot fizetni hogy a játékot rendes sávszélességgel tudjam letölteni ez persze csak észrevétel előre is köszönöm a figyelmességet

2 Grumpy  
0
Kedves Gunny!

Az átállás után a szerveren az exp szorzó 3-ra lett vissza véve! Ez azt takarja, hogy fejlődés sokkal nehezebb lett a szerveren! Az abyss pontok megszerzése is meglett bonyolítva, mert a szerver már nem ad abyss itemet ha fejlődtél! A gold medál elfogyott az új kaszt bevezetésével, mindenki ennek hiányára panaszkodik, ha jól megnézed mostanság inkább kisebb karakterek szerepelnek a játék listán, mert ezeket nem medállal, hanem küldetésekkel húzzák kifelé!

Megpróbálunk majd minnél többet megvalósítani az ötleteidből! Ha viszont leközelebb ötleted van, akkor kérlek írj egy levelet az info@liveforplay.eu címre!

#Grumpy

1 Gunny  
1
Én már jóideje Liveforplayen játszok, de sajnos nagyon erősen gondolkodom, hogy inkább visszamegyek oda ahonnan jöttem. Körülbelül 1 óra alatt 65ös szinten van mindeki. Csurig vannak a karakterek gold medállal , főleg azok akik kezdetektől kezdve itt vannak .:S Sajnos én is így vagyok vele, tudom, hogy nem kötelező használni, de már , ha van akkor miért ne ? Sokkal jobb lenne egy olyan szerveren játszani , ahol meg kell küzdeni a dolgokért, de persze még se annyira legyen nehéz mint egy eredeti szerveren. Másrészt szerintem egy facebookos oldalon jó kitenni minden friss infót meg ilyenek, de ne targoncákat posztoljanak már meg oda nem illő hasonló dolgokat. Meg a sok sok ismétlődő kérdés az újaktól. Ha nem reagálnátok minden kis apróságra ott maguktól mennének fórumra és akkor talán annak is lenne értelme. Elhiszem hogy segítőkészek akartok lenni, de erre való a fórum. Facen nem kell minden szmájlira reagálni egy sort, mert zavaró lehet az embernek aki éppen keres valami infót. (pl. hogy áll a szever, mikor lessz leállás.. szerintem akkor lenne jövője ennyi szét addolás meg fejenként 10 fullos karakter utan a szervernek , ha lenne egy wipe, szorzó váltás, egy letisztultabb weblap (az rworld régi oldala nagyon sz!r volt, de a mostani már nagyon király), és talán ezt a Live For Play nevet lecserélni valami raláló rövid elegáns névre. Bocsi a sok helyesírási hibáért, ezeket nem piszkálódásképp írtam, remélem megfogadhatóak a tanácsaim és elolvassa az akinek címeztem.További szép napot !

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Belépés

Partnereink


Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0